У Хмельницькому районі в Осташках рятувальники допомогли вивільнити дитину, що впала на металвий прут. Про це інформує пресслужба ДСНС.

19 серпня о 14:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Осташки Хмельницького району потрібно надати допомогу працівникам екстреної медичної допомоги.

За викликом негайно було спрямовано чергове відділення рятувальників 4 Державної пожежно-рятувальної частини.

Як виявилося 8-річний хлопчик впав з велосипеда на металевий прут. Діяти було потрібно швидко. За допомогою спецінструментів ДСНСівці зрізали металевий прут та звільнили потерпілого після чого передали його до карети екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, на Франківщині жінка провалилася в колодязь. 19 серпня, в службу порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в селі Конюшки Рогатинського району людина впала в колодязь.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На місце виклику вирушили співробітники відділення Державної пожежно-рятувальної частини №16 міста Рогатин. В приватному господарстві, в колодязь, глибина якого становить 4 метри, впала жінка.

Співробітники рятувальної служби провели всі необхідні заходи і витягли тіло жінки з колодязя. Яким чином жінка впала в колодязь інформації не повідомляли. В даний момент з'ясовуються всі обставини події.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Незаконні рубки лісів продовжують трагедію Карпат - Андрій Мальований закликав до відповідальності

Також портал «Знай.uа» писав Неправильний потяг: відомий співак зняв свою загибель під час прямого ефіру в Instagram

Також портал «Знай.uа» писав, що На Франківщині озвірілий тиран взяв у заручники дружину та дітей - зачинив і погрожував розправою