Маршрутний автобус на смерть збив жінку в селищі Оринин, що на Хмельниччині.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції.

Згідно з попередніми даними, водій автобуса ПАЗ сполученням Оринин - Кам'янець-Подільський, дав задній хід і не помітив 50-річну жінку. Жінка в результаті опинилася під колесами машини і загинула на місці від отриманих травм.

Слідчі, які прибули на місце події, кваліфікували дії водія за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Стаття передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням водійських прав на три роки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, в Дніпрі в неділю, 23 серпня, сталася смертельна ДТП – позашляховик врізався в розділову огорожу від чого перекинувся. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний".

Автомобіль Mitsubishi Outlander рухався в бік південного моста, як раптом врізався в розділову огорожу і перекинувся. Завдяки огорожі, автомобіль не вилетів на зустрічну смугу руху і не спровокував зіткнення з іншими учасниками руху.

В результаті аварії водія і пасажирку викинуло з машини. Жінка загинула на місці від отриманих травм, а водія з травмами госпіталізували в міську лікарню.

Раніше портал "Знай.ua" писав Автобус з пасажирами зірвався в гірську прірву в Грузії, 12 людей загинули

Також портал "Знай.ua" писав, що У Дніпрі легковик "припаркувався" під фуру - понівечені тіла вирізали з купи металу

Також портал "Знай.ua" писав, що У Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація - "водій лика не в'язав"