Після змагань в Угорщині 19 серпня, на яких Марина виборола срібло, стрибнувши в довжину на 6,76 м, наступний старт у дівчини відбувся вже за декілька днів у Стокгольмі.

В складі збірної країни з легкої атлетики, наша спортсменка на престижних змаганнях, а саме етапі «Діамантової ліги», поліпшила свій стрибок на 9 сантиметрів.

Саме завдяки результату 6,85 м дівчина виборола золото, це поки що найкращий особистий результат в новому сезоні.

Бех-Романчук посіла перше місце і обійшла головну фаворитку змагань – Катрін Ібаргуен з Колумбії, яка показала другий результат (6.61).

Марина Бех-Романчук - призерка світових та континентальних першостей, чемпіонка Універсіади, учасниця Олімпійських ігор 2016 року, багаторазова чемпіонка України. За підсумками жовтня 2019 визнана Національним олімпійським комітетом України найкращою спортсменкою місяця в Україні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ще одна українська нагорода в Стокгольмі - срібло Ганни Рижикової в бігу на 400 метрів з бар'єрами. Українка прибігла до фінішу за 55.19 секунди, програвши півсекунди представниці Нідерландів Фемке Бол.

Нагадаємо, що там же в Стокгольмі в секторі для стрибків у висоту перемогла Ярослава Магучіх, а Юлія Левченко стала другою.

Раніше портал «Знай.uа» писав "Мій найкращий нокаут": Повєткін став тимчасовим чемпіоном світу

Також раніше портал «Знай.uа» писав, що Світова рекордсменка з бодібілдингу задумалася про дитину — однак тоді доведеться кинути спорт

Також портал «Знай.uа» писав, що Чемпіон світу з вільної боротьби Сідаков за волосся виволік наречену з весілля, гості поділились враженнями