Ціна газу в серпні для клієнтів ТОВ “Хмельницькгаз Збут” зросте. Вартість блакитного палива для побутових клієнтів ТОВ “Хмельницькгаз Збут” у серпні становить 4,4999 грн за кубометр.

Про це повыдомляє Незалежний Громадський Портал.

Зростання ціни пов’язано з тим, що наближається опалювальний сезон, і ціни на європейських ринках також традиційно зростають в цей період. Сезонне зростання зазвичай починається у серпні-вересні, а після завершення опалювального сезону ціни знижуються.

Після скасування спеціальних обов’язків держави з забезпечення українців блакитним паливом за регульованою ціною, торгова націнка ТОВ “Хмельницькгаз Збут” у серпневій платіжці не перевищуватиме 2,84%, тобто 12 копійок (з ПДВ) за 1 кубометр.

Націнка постачальника необхідна для підтримки онлайн сервісів, друку та доставки квитанцій, оплати банківських комісій та виплат заробітної плати працівникам компанії.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Аби гарантовано заощадити під час прийдешнього опалювального сезону, ТОВ “Хмельницкгаз Збут” також пропонує своїм клієнтам взяти участь в акції «Твоя енергонезалежність» та викупити потрібний запас газу на зиму по акційній літній ціні 4,49 грн за куб м.

Акція триває з 15 серпня до 30 вересня 2020, а використати власний запас газу споживач зможе з 1 жовтня цього року до 31 березня 2021 року. Скористатись акційною пропозицією та поповнити зимовий запас можна необмежену кількість разів протягом всього періоду дії акції. При укладенні договору не пізніше 31 серпня, вартість газу для учасників акції становитиме 4,49 грн за куб м.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Експерти пояснили коли і як треба приватизувати "Центренерго"

Також портал «Знай.uа» писав, що В Україні рекордно подорожчає гречка

Також портал «Знай.uа» писав, що Андрій Мальований розповів про перші перевірки Дарницької ТЕЦ