Стало відомо про те, що в Хмельницькій області, відразу два відділення місцевої лікарні перестали приймати хворих.

Таким чином, повідомляється, що їх закрили на карантин у зв'язку з тим, що відразу у кількох співробітників був діагностований коронавірус.

коронавірус, фото delo.ua
коронавірус, фото delo.ua

Урологічне та проктологічне відділення обласної лікарні перестали припадати нових пацієнтів, але, продовжують лікувати тільки хворих, які були госпіталізовані раніше. Про це повідомила заступниця голови ОДА Оксана Ситницька на минулому брифінгу.

На даний момент вже був протестований весь медичний персонал і пацієнти, які перебували в цьому відділення. Також, провели дезінфекцію всіх приміщень.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що з початку пандемії коронавірусної інфекція covid - 19 підтвердили вже понад 116 тисяч випадків зараження. За добу (28.08) зафіксували 2 481 новий випадок. Всього в Україні з початку епідемії видужали вже 56 138 пацієнтів. За останню добу видужало 1055 осіб, 41 людина померла.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Міністерства охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.иа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.иа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.