На Хмельниччині поштарка забрала собі чужу пенсію, також поклала у свою кишеню гроші, які клієнти поштового відділення заплатили за комунальні послуги.

Як повідомили в прокуратурі області, листоноша одного з відділень поштового зв'язку в Хмельницькому районі, прийняті від населення комунальні платежі, більш як на 41 тисячу гривень, не облікувала і не передала начальнику поштового відділення, а використала на власні потреби.

А ще прихопила 21 тисячу гривень, що були призначені як субсидії для мешканців села. Вона поставила підробні підписи про отримання субсидій.

Тепер за скрєне поштарка відповідатиме у суді.

Нагадаємо, що на Закарпатті молодий чоловік напав на бабусю з ножем посеред глухої ночі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В ніч на 27 серпня, в селі Білки, що в Іршавському районі Закарпатської області, 30-річний невідомий напав не пенсіонерку з ножем. Не так давно він повернувся з заробітків, і по дорозі додому зайшов в хату до жінки, де і скоїв даний злочин.

По гарячих слідах чоловіка затримали і помістили в ізолятор тимчасового утримання. Затриманому вже повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України, тобто розбійний напад.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Буковині затоплені селяни отримали "дірку від бублика" замість мільйонів Зеленського - вода знищила все

Також портал «Знай.uа» писав, що Киянка стала жертвою жорстокого нападу в ліфті - "Вдарив в обличчя і поставив на коліна"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Тернополі злодій обчистив сироту і зловив миттєву карму - як у бойовику