У Хмельницькій області жінка народила 16 дитини. Мама-героїня і вся її численна сім'я живе в Славуті. Сьогодні 4 вересня вона народила 16 дівчинку. Дитина народилася здорова і доношена. Малятко здивувало лікарів великою вагою 4400 грам.

Заступник директора КНП» Хмельницька обласна лікарня " з акушерсько-гінекологічної допомоги Лариса Притуляк розповіла, як проходили пологи. Медик зазначила, що жінка попереднього малюка народжувала за допомогою кесаревого розтину. Ці пологи вона пройшла самостійно. Медики зазначили, що готувалися до різних ситуацій, мама-героїня впоралася із завданням.

Також Лариса Притуляк зазначила, що подібних пологів у них в лікарні було три. Мама-героїня Наталія Цимбалюк розповіла, що це у неї 7 дочка. Ім'я дівчинці ще не вибрали.

Сама мама Наталя розповіла, що новонароджена дочка – її 16 дитина, але від цього вона не стала менш бажаною. Жінці нещодавно виповнилося 45 років і вона зазначила, що виношувати і народжувати в такому віці важко. Незважаючи на це жінка має позитивний настрій.

«Кожна дитина для неї неймовірно цінна, це вже сьома дівчинка, і вона знову щаслива мама і в очах світилося таке неймовірне щастя. Ніби народжувала вперше. Дівчинка дуже хороша, здорова дитина. Жінка під час вагітності виконувала всі рекомендації лікарів",- каже лікар.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що багатодітна мама подарувала вишиванки для 10 окремої гірсько-штурмової бригади.

Також Знай повідомляв, що 7-річний хлопчик став донором кісткового мозку для своєї молодшої сестри.

Нещодавно Знай передавав, що молода українка стала другою мамою для рідних і сестер.