Стало відомо про те, що в місті Хмельницький «помаранчева» зона, однак, незважаючи на це, влада не збирається обмежувати кількість пасажирів у транспорті.

Таким чином, повідомляється, що в п'ятницю, 11 вересня, Хмельницька комісія ТЕБ і НС затвердили рішення про те, щоб організувати роботу громадського транспорту в режимі спеціальних рейсів із заповненням всіх сидячих місць в салоні.

При цьому наявність спеціального квитка у пасажира - не потрібно.

Тепер місто Хмельницький опинилося в "помаранчевій" зоні. А якщо слідувати правилам, то в громадському транспорті в такому випадку має бути заповнено не більше 60 відсотків сидячих місць.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нові карантинні правила набудуть чинності з понеділка, 14 вересня. Переглянуть це питання тільки через два тижні.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів про нові обмеження, які можуть бути введені в окремих регіонах України. Детальніше про це чиновник розповів в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині жінки народжують дітей і хворіють коронавірусом.

Як повідомляв портал Знай.иа, жителі Прикарпаття влаштовують святкування не дивлячись на"червону зону".

Також Знай.иа писав, що головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко зробив зізнання щодо карантину.