Учора, 16 вересня, близько 15 години сталася надзвичайна подія в одному з дошкільних навчальних закладів міста Хмельницького. Під час навчально-виховного процесу тяжко травмувалася 2-річна дитина.

Про це повідомили батьки вихованців дитячого садочка. За попередньою інформацією, малюк сперся на москитну сітку і випав з вікна першого поверху на асфальтне покриття.

Внаслідок падіння хлопчик отримав тяжкі травми голови. Наразі дитина госпіталізована до міськоі дитячої лікарні. Правоохоронці поки не коментують подію.

Нагадаємо, що у центрі Києва сталася ДТП за участю сина народного депутата Украни, Нестором Шуфричем. На перехресті вулиць Липської та Інститутської не розминулися два автомобілі. Шуфрич-молодший перебував за кермом Mercedes, другий водій - в Sang Yong.

Автомобіль Sang Yong, який їхав з вулиці Липської, не пропустив на перехресті Mercedes, за кермом якого перебував син Шуфрича, Нестор Несторович.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина
Показати ще

На щастя, ніяких серйозних травм учасники ДТП не отримали, незважаючи на те, що машини серйозно пошкодилися.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Львовом зіткнулися 7 машин, закривавлені тіла вирізали з понівеченого металу.

Також раніше портал Знай.uа писав, що в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи.

Також портал Знай.uа писав, про моторошну ДТП, що приголомшила Київ: загинули всі, шматки тіл на дорозі.