У Хмельницькому вночі підпалили магазин одягу. Пожежа сталася в центрі міста сьогодні опівночі. Про це зазначають у пресслужбі управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Хмельницькій області.

На 101 повідомили про загоряння у місті Хмельницький по вул. Проскурівська. Як виявилося, о 00:49 виникла пожежа приватного магазину одягу.

«Виникла пожежа приватного магазину одягу. Вогнем пошкоджено вхідні двері. Причина пожежі – підпал. Збитки – 30 000 гривень», - зазначають у ДСНС.

Рятувальники кажуть, нещасних випадків на пожежі не було.

Нагадаємо, що 17 вересня в Івано-Франківську, на залізниці, яка проходить повз вулицю Хриплинську загорівся локомотив.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

На місце події відразу ж прибули загони рятувальної служби, які успішно локалізували і загасили пожежу. Причини загоряння вагона невідомі, про можливих постраждалих інформації не вказано. Вагон поїзда практично повністю згорів. Співробітники ДСНС з'ясовують обставини події.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Київ розбудила масштабна пожежа, чад і сморід заполонили все: "Хтось дуже постарався" Вогонь охопив Пирогівське сміттєзвалище, це єдине звалище, де приймають тверді побутові відходи у Голосіївському районі.

Також портал Знай.uа писав, що потужний вибух приголомшив Київщину, газопровід розірвало на шматки: "Це якась жесть" Правоохоронці запевняють, що сам вибух прогримів під землею.

Також портал Знай.uа писав, що ворожий безпілотник перетнув лінію розмежування на Донбасі: ЗСУ відреагували миттєво.