Вчора, 17 вересня до Донецької області вирушив зведений загін хмельницьких поліцейських, які замінять там своїх колег і впродовж двох місяців нестимуть службу з охорони публічного порядку в зоні ООС. Про це повідомляє Патрульна поліція Хмельницької області.

До зведеного загону увійшли бійці спецроти «Богдан», роти поліції особливого призначення та працівники управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

фото з Фейсбук

"Сьогодні ми відправили у чергову ротацію в зону ООС зведений загін працівників поліції Хмельницької області, які упродовж двох наступних місяців будуть надавати допомогу в боротьбі зі злочинністю та забезпеченні публічної безпеки колегам з Донеччини. Тому бажаю колегам удачі і будемо чекати їх додому з відрядження живими і неушкодженими", - написав начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук.

фото з Фейсбук

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Хмельницькі поліцейські у зоні проведення ООС допомагатимуть місцевим колегам забезпечувати публічний порядок та виконуватимуть інші завдання, поставлені керівництвом.

Настоятель поліцейської каплички свв. Бориса і Гліба отець Павло благословив у тривале відрядження бійців.

фото з Фейсбук

Нагадаємо, що воїни ЗСУ показали безглузді спроби найманців Путіна порушити тишу: реакція не змусила себе чекати.

Як повідомляв портал Знай.uа, горе-вояки Путіна запустили ракету у власний танк і епічно зганьбилися на весь світ.

Також портал Знай.uа писав, що життя у ЗСУ кардинально зміниться: реформи військкоматів, великі штрафи і повторний призов.