Вчора, 20 вересня о 18:00 у Хмельницькому відбувся візит Першосвятителя нашої Української Православної Церкви.

В обласному центрі Його Блаженство у співслужінні митрополита Хмельницького і Кам‘янець-Подільського Антонія та місцевого духовенства звершив на території храмового комплексу на честь всіх святих землі української освячення скульптурних композицій Божої Матері та святого апостола Андрія Первозванного – просвітителя Руси-України. Про це у Facebook написав митрополит ПЦУ Антоній Махота.

фото pomisna.info

На спільній молитві були присутні і представники місцевої влади: Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитро Габінет та голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний.

фото pomisna.info

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Предстоятель закликав усіх дотримуватися необхідних норм, які покликані вберегти від згубної пошесті – небезпечної коронавірусної хвороби.

фото pomisna.info

фото pomisna.info

Висловлюючи подяку тим, хто сприяє розбудові Православної Церкви України, Його Блаженство відзначив меценатів та благодійників церковними нагородами.

фото pomisna.info

Окрім того, іменного хреста Предстоятеля були удостоєні настоятель парафії на честь всіх святих землі української протоієрей Володимир Марущак та головний капелан Хмельницької єпархії протоієрей Дмитро Махота.

На завершення митрополит Антоній, настоятель храму та представники влади висловили Блаженнійшому владиці та громаді слова вітань і вдячності за спільну молитву.

Візит Першосвятителя Митрополита Епіфанія не закінчився лише на Хмельницькому, сьогодні, 21 вересня, о 9:00 в день «Другої Пречистої» – Різдва Пресвятої Богородиці очільник нашої Української Православної Церкви разом з архієреями освятить та очолить Божественну Літургію у Свято-Покровському храмі села Щаснівка, 1-го Волочиського благочинного округу.

Раніше портал Знай.uа писав - Різдво Пресвятої Богородиці 2020: обряди, прикмети та звичаї свята.

Також портал Знай.uа писав привітання із Різдвом Пресвятої Богородиці: гарні вірші.

Також портал Знай.uа писав молитву за упокій православних воїнів: за всіх, хто поклав життя за віру та Батьківщину.