На Хмельниччині "швидка допомога" збила мотоцикліста, аварія сталась на кругу біля Шепетівського відділу поліції. Повідомляє Shepetivka.com.ua.

Зі слів свідків, карета швидкої допомоги саме повертала з вулиці Героїв Небесної Сотні на вулицю Валі Котика, але не помітила мотоцикл, який рухався зі сторони центру Шепетівки. Мотоциклісту не вдалось вчасно зупинитись і він влетів у автомобіль.

фото shepetivka.com.ua

фото shepetivka.com.ua

фото shepetivka.com.ua

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Внаслідок зіткнення травми отримали кермувальник мотоциклу та його пасажир. Наразі для них надають першу медичну допомогу та роблять попередній огляд, вирішується питання про госпіталізацію.

На місці події вже працює слідчо-оперативна група поліції.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Ford F-150 збив мотоцикліста на трасі, карма не змусила себе чекати. Байкер отримав лише кілька подряпин і опіків. На щастя, мотоцикліст був у захисній екіпіровці. F-150 не зупинився, і двоє байкерів погналися за ним. Один з них викликав поліцію, і, як повідомляється, водій був заарештований приблизно в п'яти милях від місця аварії.

Також портал Знай.uа писав, що під Рівним зухвалий п'яний депутат скоїв смертельну автотрощу: летів просто на дівчат і реготав. У селі Миляш горе-депутат наїхав на двох дівчат на мотоциклі. Одна з них померла на місці трагедії, їй було всього 20 років. Замість того, щоб зменшити швидкість, депутат сміявся і ще додав газу.

Також портал Знай.uа писав, що історичний район Києва перекрили через бляшанку, вибухотехніки терміново прибули на місце НП. У понеділок ввечері, 21 вересня, підозріла бляшана банка перелякала перехожих і змусила повідомити в поліцію. На місце НП приїхали вибухотехніки, територію оточили, підозрілий предмет вилучили і відвезли на експертизу.