Вранішня злива 27 вересня затопила центральну вулицю Хмельницького. Про це повідомляють хмельничани на своїх сторінках у соцмережах.

Сильний дощ і без наслідків це не минає. Інтенсивні опади підтопили вулиці, проїжджі частини доріг. Такої великої кількості опадів не встигає “вбирати” зливна система на вулицях. Тому чимало доріг затопило.

По вул. Кам’янецькій стічні каналізації не справлялися з великим потоком води і дорогу залило. Тролейбуси, автомобілі із складністю переміжувалися вулицею.

Користувачі соцмереж ділились фото і відео потужного дощу, та наслідків затоплення вулиць в різних районах міста.

Нагадаємо, в Івано-Франківську вечірня злива затопила багато вулиць міста, спровокувавши тим самим транспортний колапс.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У суботу, 26 вересня, в Івано-Франківську пройшов сильний дощ. В результаті негоди безліч міських вулиць виявилися затопленими. Постраждали також підвали багатоповерхових житлових будинків.

Однією з найбільш критичних виявилася вулиця Надрічна-Набережна - під мостом практично повністю потонув автомобіль. Щоб дістати транспортний засіб з пастки, довелося викликати бригаду рятувальників.

Нагадаємо прогноз погоди на 28 вересня: циклон з дощами і штормовим вітром несеться на Україну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк дала українцям шпаргалку на карантинну відпустку, геть Туреччина та Єгипет.

Також портал Знай.uа писав, що карпатські річки вийдуть з берегів - терміново шукайте укриття.