Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області підписала чотири угоди з ПРАТ "Хмельницьке ДС №56" на поточний середній ремонт доріг загальною вартістю 499,27 млн.грн.

Йдеться про поточний середній ремонт доріг Т-23-11 Хмельницький - Волочиськ та Р-48 Кам'янець-Подільський - Сатанів - Війтівці - Білогір'я, а також дороги Н-03 Житомир - Чернівці на ділянках км 200+430 - км 203+650 і км 204+650 - к 207+400.

За інформацією ProfiDOM.com.ua, всі чотири тендери "Хмельницьке ДСУ № 56" розіграло з ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Автострада"". Підряд на ремонт дороги Р-48 компанія отримала з найменшою знижкою - 2%. А середня знижка на тендерах з ремонту ділянок на Н-03 склала 15%.

Нагадаємо, львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Дорогу, яка веде від вулиці Замарстинівської до смт Брюховичі, відремонтують. Виконавчий комітет Львівської міської ради під час засідання 25 вересня передбачив кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації на цю дорогу.

Мерія передбачила 100 тис.грн для ЛКП «Львівавтодор» на виготовлення ПКД на реконструкцію вулиці Замарстинівської від будинку № 274 до межі міста. Ця вулиця, протяжністю близько 3,5 км, веде до смт Брюховичі, і знаходиться в поганому стані.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що блогер відкрив очі киянам на мерство Кличка: "Схематозники і злодії"

Також портал Знай.ua писав, що Садовий засадив львів'ян у боргову яму: "Доведеться віддавати навіть тим, хто ще не народився"

Також портал Знай.ua писав, що у Хмельницькому придумали, куди подіти пляшки і памперси "не першої свіжості"