Риба, яку споживають українці, часто буває небезпечною для здоров'я людини. Гельмінти можуть просто кішити в рибі, що продається.

"Ось таку покупку ми сьогодні здійснили в магазині thrash, що біля костела на виставці))) купили дві риби скумбрії і ті виявились з сюрпризом, зробила фото.

Бо можливо багато людей не звертає увагу, що всередині))) Там глисти і їх дуже багато. Декілька витягла на край тарілки", - пише Тетяна Назаренко на сторінці Фейсбук Хмельницький LIVE Підслухано.

Через людську необачность паразити можуть зробити решето з шлунка і кишечника людини. Після цього з'являються небезпечні хвороби: коліти, гастрит, виразки шлунка і кишечника.

Нагадаємо, напад клопів в метро Харкова налякав пасажирів не на жарт. Інцидент стався у метро міста Харкова. Відповідну інформацію було оприлюднено Telegram-каналом "Народний Ревізор", який збирає споживчі скарги, в тому числі таких, які стосуються протиепідемічних заходів в магазинах.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На платформі станції метро "Пушкінська" дівчина присіла на лавочку. Через хвилину вона відчула, що щось колить в ногу, а коли подивилася на ту саму лавочку, у неї відняло дар мови, уся нога була покусана клопами.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що дитина ледь не потрапила до лікарні через "кислу жижу" відомого супермаркету: хотів звичайний бутерброд.

Також портал Знай.uа писав, що покупців АТБ жорстоко побили за кілька пляшок пива: охорона і поліцейські не розбирались.

Також портал Знай.uа писав, що "Ашан" викинув на вулицю десятки співробітників - прутом по голові і звільнення в подарунок