Співробітники слідчого ізолятора виявили заборонені до передачі предмети. Про це проінформував ДУ "Хмельницький слідчий ізолятор".

29 вересня співробітниками СІЗО під час догляду передачі на ім’я ув’язненого, було виявлено та вилучено SIM-картку одного із мобільних операторів, яка знаходилась в прихованому вигляді в середині кросівка.

За даним фактом працівниками установи проводиться робота щодо оформлення та подальшого направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП (незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань).

фото ДУ Хмельницький слідчий ізолятор

Відповідальність за таке правопорушення передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Києві впіймали банду злодюжок, попадаються не вперше - "Андрій, відомий як Розалінда" Злодюжок затримали на місці злочину - на сходах підземного переходу, поблизу із станцією швидкісного трамваю НАУ.

Також портал Знай.uа писав, що з 1 жовтня водіїв штрафуватимуть за нове порушення: як уникнути грошового покарання. В Україні з 1 жовтня водії повинні їздити з увімкненими фарами.

Також портал Знай.uа писав, що як на горі українців заробляють похоронні бюро, різниця в тисячі гривень: "моральні виродки" Український журналіст поділився дикою історією, на прикладі якої відкриваються очі на бізнес ритуальних послуг у країні.