На Хмельниччину з робочим візитом приїде міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Візит Міністра запланований на 2 жовтня. Він відвідає Старокостянтинів. Там Степанов проведе брифінг. Також він має відвідати Хмельницький.

У планах міністра проінспектувати лікарні, де лікують хворих на коронавірус.

Ще під час брифінгу 31 серпня голова МОЗ Максим Степанов повідомив, що Міністерство охорони здоров'я перевірить українські лікарні на наявність лікарських засобів для лікування пацієнтів з COVID-19.

Він зазначив, що планом фінансування лікарень була передбачена закупівля лікарських засобів для лікування COVID-19. На процес лікування хворих Національною службою здоров'я було передбачено 15,6 млрд гривень.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Через те, що в МОЗ регулярно надходить інформація про незабезпеченість лікарень потрібними лікарськими засобами, МОЗ ініціює ряд дій з перевірки забезпечення лікарень на цьому тижні", - заявив глава Міністерства.

Портал Знай.ua писав про те, що в Україні за добу 4 633 нових хворих коронавірусом, 68 померло. В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 217 661 випадків зараження.

Також портал Знай.ua писав, що українцям пояснили, що можна вимагати з діагнозом COVID-19: "Це безкоштовно" Зокрема, мова йде про аналізи та діагностику.

Також портал Знай.ua писав, що хворому китайським вірусом українцю довелося викинути шалені суми за лікування: "За два дні 25 тисяч"