В обласному центрі надзвичайники дістали кота з дощової каналізації.

"1 жовтня о 08:39 на пункт зв’язку 1 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що на вул. Інститутській в обласному центрі кіт потрапив до дощової каналізації. Зателефонувала небайдужа жінка, яка почула нявкіт та звернулася за допомогою до рятувальників", - розповідають ДСНСівці.

Надзвичайники, які прибули до місця події, за допомогою драбини-палиці спустилися в каналізацію та дістали кошеня. Життю тварини вже нічого не загрожувало.

Нагадаємо, у вересні на Хмельниччині зі сміттєвої пастки врятували собак. Про це повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області. На Службу порятунку зателефонували місцеві мешканці, які й повідомили про інцидент. Надзвичайники врятували двох собак, які потрапили до ями і не могли самостійно вибратись.

За допомогою штурмової драбини вони спустилися до ями, де обв’язали тварин рятувальною мотузкою і підняли їх.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Яма була глибиною близько чотирьох метрів. За зовнішніми ознаками собаки були неушкоджені, тому їх розв'язали та відпустили.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що харківські рятувальники подали голос з палаючої Луганщини: "Це пекло"

Також портал Знай.uа писав, що на Донбасі ЗСУ поміж ворожих куль борються з вогнем: в ООС повідомили про численні підпали.

Також портал Знай.uа писав, що моторошна ДТП біля Байкового кладовища перелякала киян, летів мов шалений: "Море квітів"