У середу, 7 жовтня, у Старокостянтинові прощатимуться із загиблим в авіакатастрофі під Чугуєвим курсантом Костянтином Зибюком. Про це повідомила голова Старокостянтинівської районної адміністрації Альона Пасічник.

"Урочисте прощання відбудеться у приміщенні старокостянтинівського Будинку офіцерів, що на проспекті Миру. З 9 години ранку попрощатися із курсантом Костянтином Зибюком, який загинув в авіатрощі, зможуть не лише рідні та близькі, а й усі, хто хоче віддати останню шану нашому земляку.

Саме поховання заплановане на 12 годину. Похоронять Костянтина Зибюка на міському кладовищі Старокостянтинова на Алеї героїв АТО", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Україну сколихнула страшна трагедія, яка сталася 25 вересня на Харківщині. Під час планового навчального польоту впав і розбився літак. Трапилося це неподалік військового аеропорту біля міста Чугуїв.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Хмельниччина оплакує 19-річного земляка, який загинув у катастрофі під Харковом: "Мріяв стати пілотом, як батько" Одним із улюблених предметів Костянтина у школі був захист Вітчизни.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що вчителька пригадала останню розмову із загиблим під Харковом курсантом Скочковим: "Жодних передчуттів..." Вчителька довго наважувалась перш, ніж розповісти про останнє спілкування зі своїм вихованцем, який загинув.

Також портал Знай.uа писав, що українцям показали обличчя екіпажу і курсантів з Ан-26: ким були, і про що мріяли "герої неба" Журналісти зібрали, що відомо про курсантів і екіпаж, які розбилися в літаку ВПС України Ан-26.