Стало відомо про те, що в громадському транспорті Хмельницької області стався скандал між пасажирами через маску. Все переросло в бійку.

Таким чином, повідомляється, що один з пасажирів 11 тролейбуса в Хмельницьку зробив другому зауваження, щоб той надів маску. Адже, зараз в громадських місцях, у зв'язку з пандемією, потрібно обов'язково носити маску.

Один із пасажирів 11 тролейбуса зробив іншому зауваження, щоб той одягнув маску, і у відповідь отримав декілька ударів #від_підписників

Geplaatst door Хмельницький LIVE op Dinsdag 6 oktober 2020

У відповідь той вирішив відповісти не словесно, а ось фізично. Громадяни отримав у відповідь від зловмисника кілька ударів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Все, що відбувається було знято на камеру смартфона, і потім опубліковано в соціальних мережах. Новина миттю розлетілася але інформаційним порталам.

Нагадаємо також про випадок, який стався в громадському транспорті міста Київ. У дівчини астма. Вона не може довго ходити в масці, так як може почати задихатися. Ситуація сталася вночі, коли автобус був уже порожній.

Пасажири попросили водія відстати від дівчинки, і не чіпати її.

Але, як би не так. Кондуктор і водій вирішили викликати співробітника правоохоронних органів, які не змогли нічого зробити. У них немає абсолютно ніяких підстав, щоб висадити пасажира.

В результаті, дівчину все ж доробить, і у неї стався напад прямо в салоні автобуса. Її посадили в швидку допомогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.