У Хмельницькому перинатальному центрі станом на ранок сьогодні, 12 жовтня, перебуває дві вагітні жінки з діагностованою коронавірусною інфекцією. Про це повідомляє пресслужба Хмельницької міської ради.

Наразі в Хмельницькій інфекційній лікарні перебуває 138 хворих на COVID-19 (132 мешканці Хмельницького) і 17 осіб із підозрою (16 хмельничан).

У Хмельницькій міській лікарні знаходиться 96 хворих на COVID-19, 15 осіб із підозрою, 26 хворих із пневмонією.

Загалом в обласному центрі від початку пандемії зафіксовано 3085 випадків захворювання на коронавірус (142 нових випадки за останню добу).

1722 хмельничан одужали (21 за добу), 61 помер (1 новий випадок), 1302 хворіє (230 лікується в стаціонарі).

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, голова медичного Комітету Верховної Ради Михайло Радуцький заявив, що київський Палац спорту може бути тимчасово переформатований в госпіталь для людей, хворих на Covid-19.

В найбільших містах України — Києві, Одесі, Маріуполі, стартує підготовка до розгортання великих інфекційних госпіталів, якщо медичні установи першої та другої хвилі виявляться перевантаженими. В даний момент Україна закуповує все необхідне обладнання для того, щоб госпіталі змогли почати роботу за лічені дні.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що в Україні за добу 4 420 нових хворих на коронавірус, 43 померло

Також раніше портал Знай.uа писав, що колега Дорофєєвої Позитив підчепив болячку під час "Танців з зірками": "До останнього сподівався...."

Також портал Знай.uа писав, що Степанов назвав найзавантаженіші лікарні України через covid-19: які регіони стали "лідерами"