Кандидатка на посаду міського голови Хмельницького Інна Ящук, використовуючи посаду викладача, агітує студентів педакадемії голосувати за "свого мера".

скріншот

"Хочу вас попросити. Я протягаю вам руку дружби, як завжди. І хочу попросити вас, щоб ви, як в мене на руці п'ять пальців, знайшли п'ять друзів кожен з вас, за мене проголосувати. Хочу просити вас, щоб ви сьогодні взяли свій блокнот і знайшли п'ять друзів і попросили їх проголосувати за мене.

Бабусі, дідусі, родичі, знайомі - спасибі вам величезне. Я думаю, що це для вас не складно. Для вас це буде шанс мати свого мера. І разом зі мною перемогти у цьому тяжкому нерівномірному бою.

Це перше, і друге, хочу попросити, заходьте будь-ласка кожен день на сторінку фейсбук Політичну і ставте лайк. Щоб ми довели, що не лише ферми ботів можуть керувати нами, а лайк - це моя підтримка. В мене є підтримка в лиці групи ...

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Спасибі вам величезне. І чекаю вашої допомоги. Без вас я потону, врятуйте мене. Дякую", - йдеться у звернені Інни Ящук.

"Як вам методи?", - підписав відео автор, який розмістив його в Фейсбук-спільноті Хмельницький Live.

Кандидатка на посаду міського голови Хмельницького Інна Ящук, використовуючи посаду викладача, агітує студентів педакадемії голосувати за "свого мера" Як вам методи?

Geplaatst door Хмельницький LIVE op Vrijdag 16 oktober 2020

Нагадаємо, ″Здається ми дійшли до Європи″: в Київраду балотується відома трансгендерна активістка.

Як повідомляв портал Знай.uа, свіже соцопитування розставило все по своїх місцях: вибори мера Києва вирішені.

Також портал Знай.uа писав про "Безпечний вибір": волонтери звернулися до кандидатів у мери з ініціативою забезпечити киян масками на виборах.