У Запоріжжі днями відбувся чемпіонат України з боксу серед юніорів. Протягом 5-ти днів близько 200 юних спортсменів з усіх областей України змагалися за право взяти участь у Чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів, який відбудеться у листопаді в Хорватії.

Звітні змагання в Запоріжжі відбувалися в рамках 44-го турніру, присвяченого визволенню міста від нацистських загарбників та пам’яті Героя Радянського Союзу Миколи Яценка.

Заявок на чемпіонат України з боксу серед юніорів у Запоріжжі було близько 400, але через карантинні вимоги Федерація боксу України обмежила кількість учасників.

До збірної команди області увійшли також спортсмени міста Хмельницького.

«Авангардівець» Віталій Грабовський виступав у ваговій категорії 57 кг став чемпіоном України. Віталій до своєї перемоги йшов впевнено протягом усього чемпіонату, напруженим і цікавим був поєдинок півфіналу, де юний спортсмен переміг донецького спортсмена з рахунком 5:0 і пробився до фіналу. В фіналі він і здобув золоту нагороду у досить важкому поєдинку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Садовський Максим, ще один хмельничанин, зупинився за крок від нагород та посів 5 місце.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що красуня з Мукачева взяла четверте місце на чемпіонаті з бодібілдингу - скрутить будь-кого в баранячий ріг.

Також портал Знай.uа писав, що плачевний програш Ломаченка жорстко висміяли в мережі: "Ну що, допомогли руські попи?"

Також портал Знай.uа писав, що ексбоксер і кандидат у мери від ОПЗЖ Узєлков зацікавив поліцію перед виборами: всього лише гречкою нагодував.