Знаєте, що мені подобається найбільше в печерицях? Неймовірно смачний запах, який розноситься по всій квартирі під час обсмажування цього продукту з цибулею. Відразу відчувається: буде щось смачненьке.

Раніше про ці гриби знала лише те, що з них можна приготувати непоганий крем-суп. Виявлятися, блюда з печериць на цьому не закінчуються! Вони прекрасно підходять для пирогів, закусок і основних страв.

Лоранський пиріг з грибами і куркою

Лоранський пиріг з грибами і куркою
Лоранський пиріг з грибами і куркою

Інгредієнт

  • 100 г вершкового масла
  • 5 яєць
  • 200 г борошна
  • 0,5 ч. л. солі
  • 400 г печериць
  • 300 г курячого філе
  • 1 цибулина
  • 150 г сиру
  • 300 мл вершків
  • рослинна олія за смаком
  • сіль за смаком

Приготування:

Популярні новини зараз

Яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує

Кейт Міддлтон і принц Вільям втратили свого малюка, сльози вже не допоможуть

На Львівщині зник викладач з чорним наплічником - ні слуху ні духу другий тиждень

Українські зірки без макіяжу - Сумська, Полякова та Лідія Таран показали натуральну красу

Показати ще

  1. Змішайте вершкове масло і 2 яйця. Поступово додавайте борошно, продовжуючи помішувати. Замісіть тісто.
  2. Тепер приготуємо начинку. Відваріть куряче філе і наріжте його шматочками, гриби — слайсами, а цибулю — кубиками. Обсмажте цибулю з грибами в рослинному маслі.
  3. Щоб приготувати заливку, збийте яйця з сіллю. Додайте вершки і продовжуйте збивати. Натріть сир на крупній тертці.
  4. Змастіть форму для випікання маслом, вистеліть тісто. Викладіть куряче філе, а потім обсмажені гриби. Залийте пиріг вершковою сумішшю і посипте сиром.

Випікайте 20-25 хвилин при температурі 180 °С.

Смачного!

Раніше портал Знай.ua писав про те, що необхідно для смачного борщу взимку: простий рецепт заправки з капустою.

Також портал Знай.ua писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою - пальчики оближеш.

Також портал Знай.ua писав, що взимку себе подякуйте: смачний рецепт заправки для солянок і розсольників.