Незвичайний вихователь працює у дитячому садочку Хмельницького. Аби потрапити у групу до 28-річного Бориса Борисовича, батьки з малятами стають у чергу. А діти, яких щойно віддали у садок, - не плачуть і не просяться додому. Про чоловіка, який уже 5 років вовтузиться з малечею - у сюжеті ТСН.

Молодому вихователю 28 років і це його перша і єдина робота. За п'ять років у дітсадку вусатий нянь вже випустив дві групи і набрав нову - трирічних малят.

"Я ще для себе з дитинства вирішив, ким я буду. У мене мама теж була вихователькою. Я пам'ятаю, як я був маленьким, ходив в Молодші класи, я завжди любив сідати на автобус і їхати до неї на роботу і допомагати", - згадує вихователь.

Після школи він вступив до вузу на вихователя-логопеда. А далі шукав роботу саме в дитсадках.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Спочатку батьки скептично поставилися до вихователя, але швидко змінили думку і почали тільки позитивно відгукуватися про нього.

"Дещо була насторожена, але, чесно кажучи, дуже подобається і мені і моїй дитині: немає істерик вранці, розповідає, що їй цікаво. І зі слів дитини, відчувається чоловіча підтримка", - каже одна з мам.

Борис Борисович нібито виконує роль батька.

"Він не боїться бути смішним, веселим, і він дуже легко і швидко знаходить підхід до дітей. Він може приголубити, знайде кожній дитині влучне слово",- каже колега вихователя.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що відкриття вчених приголомшило батьків - нехай діти граються в багнюці.

Також портал Знай.uа писав, що в Раді розповіли, що чекає на школи та дитсадки у листопаді: "Діти не зможуть..."

Також портал Знай.uа писав, що виховательки поклали дитину спати з проламаним черепом, історія приголомшила Україну: "Не кажіть, що ми винні"