Стало відомо про те, що в Хмельницькій області суд не оштрафував таксиста, який порушив правила карантину.

Таким чином, повідомляється, Хмельницький міський суд визнав винним таксиста, який скоїв адміністративне правопорушення, і звільнив його від відповідальності. Він відбувся лише усним зауваженням.

Про це заявили в понеділок, 19 жовтня.

Суд, скріншот: Youtube
Суд, скріншот: Youtube
Суд Хмельницької області не став штрафувати пенсіонера за порушення, фото: скріншот з відео

Факт правопорушення був зафіксований більше місяця тому, 17 вересня. Близько 18:30 на вулиці Трудова в місті Хмельницький водій перевозив пасажирів у кількості, яка перевищує кількість місць для сидіння, які були надані в реєстраційних документах на транспортний засіб.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

В судовому засіданні правопорушник визнав свою провину і почав щиро каятися.

У таких діях водія таксі суд не побачив жодних негативних наслідків. Також, було враховано, що він пенсіонер, а тобто має невеликий дохід.

Нагадаємо, що за порушення карантину передбачена відповідальність за ст. 44-3 Кодексу про адміністративні правопорушення («Порушення правил щодо карантину людей») передбачає штраф від 17 тис. грн до 34 тис. грн для громадян, і 34-170 тис. грн – для посадових осіб.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що поліцейські влаштували "обнімашки" з порушником: штраф за ненашення маски - удари ногами. Молодий чоловік хотів увійти без маски в Метрополітен. Співробітники метро викликали поліцію, які трохи перетрудилися із затриманням.

Також портал Знай.ІА писав, що суд не став карати харків'янина з коронавірусом за прогулянки вулицями: "був у масці" Харків'янин з COVID-19 уникнув покарання за порушення правил карантину.

Також портал Знай.ІА писав, як уберегтися від штрафу за нерозмитнене авто, загрожує 170 тисяч: євробляхерам дали пораду. Власники " євроблях "почали масово отримувати" листи щастя " у вигляді штрафів за нерозмитнений автомобіль. Дорожній юрист розповів, що робити в такій ситуації.