Стало відомо про те, що в СІЗО Хмельницької області надіслали дивний подарунок. Замість шоколаду в цукерках були дріжджі.

Таким чином, повідомляється, що в СІЗО намагаюся передати заборонені предмети, але, охоронцям вдалося запобігти спробі.

У п'ятницю, 23 жовтня співробітники Державної установи "Хмельницький слідчий ізолятор», під час огляду посилки, яка прийшла з села Любар на ім'я одного з ув'язненого, було зім'ято п'ять пакетиків сухих дріжджів, які знаходилися там під виглядом звичайних солодощів.

Передачка в СІЗО, фото: ДУ Хмельницький слідчий ізолятор
Передачка в СІЗО, фото: ДУ Хмельницький слідчий ізолятор

Співробітниками установи була проведена робота стосовно оформлення та подальшого направлення матеріалів до суду за фактом адміністративного правопорушення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За яке їм загрожує відповідальність у вигляді попередження, або ж штраф у розмірі від п'ятнадцяти до двадцяти п'яти мінімумів доходу громадян. Всі заборонені предмети були конфісковані.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Хмельницькому ув'язненому передали "хитрі" кросівки. Під час огляду передачі була виявлена і вилучена SIM-карта, яка знаходилася в середині кросівка.

Також портал Знай.ІА писав, що українська ведуча потрапила в СІЗО Індонезії: маленька кімната без вікон і дверей. Українську ведучу заарештували за порушення закону.

Також портал Знай.ІА писав, що у Тернополі підозрювана у вбивстві студента з Конго повторила улюблений трюк Зайцевої.