Під час санкціонованих обшуків поліцейські Хмельницького вилучили готову продукцію та заготовки до неї з логотипами світових брендів, обладнання та фінансово-господарську документацію.

Хмельницькі кіберполіцейські викрили ряд підпільних цехів, які виготовляли фальсифіковане взуття під логотипами світових брендів. Підприємства працювали у Харкові та розповсюджували свою продукцію на території всієї держави, в тому числі й Хмельницької області, а також за кордон.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Хмельниччини.

Хмельницька поліція викрила підпільні цехи з виготовлення взуття відомих брендів
Хмельницька поліція викрила підпільні цехи з виготовлення взуття відомих брендів

Хмельницька поліція викрила підпільні цехи з виготовлення взуття відомих брендів
Хмельницька поліція викрила підпільні цехи з виготовлення взуття відомих брендів

Нагадаємо, у вересні співробітники кіберполіції в Хмельницькій області спільно зі слідчими викрили незаконну діяльність 35-річного місцевого жителя, який на 13-ти вебресурсах здійснював продаж фальсифікованого одягу та взуття під логотипами відомих світових брендів.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 (Незаконне використання знаку для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

У ході розслідування правоохоронці вирахували власників підприємств у Харкові, які постачали хмельничанину фальсифіковану продукцію.

Під час санкціонованих обшуків у трьох цехах хмельницькі поліцейські вилучили готову продукцію та заготовки до неї з логотипами світових брендів, обладнання та фінансово-господарську документацію. Усе вилучене направили на проведення відповідних експертиз, за результатами яких вирішуватиметься питання про оголошення фігурантам підозр.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Києві рейдери атакують Олімпійський коледж, Нацкорпус скликає небайдужих - "Нас мало для перемоги"

Також портал Знай.uа писав, що український ринок став полем бою для спецназу і торговців, в хід пішли кийки: видовище не для слабкодухих.

Також портал Знай.uа писав, що італієць забив до смерті дружину-українку і онімів: "Була доброю людиною"