Президент України Володимир Зеленський призначив новим головою управління Служби безпеки України в Хмельницькій області Тараса Цюцюру. Про це йдеться в указі №469/2020 на сайті Офісу президента.

"Призначити Цюцюру Тараса Романовича начальником Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області", – мовиться в указі.

Іншим указом від 28 жовтня Зеленський звільнив із посади керівника СБУ Хмельницької області Ігоря Вуїва.

Тарас Цюцюра працював начальником сектору з боротьби із корупцією в органах управління СБУ Рівненської області. Обіймав посаду заступника начальника спецпідрозділу з боротьби із корупцією та організованою злочинністю в СБУ Чернівецькій області. У 2010 році розпочав роботу заступника начальника відділу захисту економіки в Управлінні СБУ Волині. З 2015 і до нинішнього часу працював першим заступником начальника Управління СБУ Волині.

Раніше портал Знай.uа писав, що Суд відкрив вже другу справу щодо звільнення керівництва НКРЕКП.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Зеленську відправили говорити з послами, перша леді ледь оговталась від вражень: "Ця зустріч…" Перша леді Олена Зеленська зустрілася з жінками-послами іноземних держав в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що Кабмін Зеленського закатав гроші онкохворих українців в асфальт. Кабінет Міністрів відправив на розвиток доріг Львівської області 61,55 млн гривень з проекту бюджетної програми Міністерства охорони здоров'я щодо вдосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань