Легкий смачний рулет з омлету з начинкою з печінки добре підходить на сніданок, приготувати його можна ввечері.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНачинки можна міняти і у вас завжди буде нове смачне блюдо. Основою для рулету буде омлет. Саме в такому поєднанні блюдо виходить дуже ніжним і за структурою і за смаком. Рулет може стати як стравою сімейного недільного сніданку, так і закускою на святковому столі.
Продукти
Для омлету:
- Яйця - 6 шт.
- Майонез – 100 г
- Зелень кропу - півпучка (за бажанням)
- Базилік сушений (за бажанням)
- Перець чорний мелений (за бажанням)
Для начинки:
- Печінка теляча обсмажена - 500 г (можна брати будь-яку печінку)
- Цибуля - 1 головка
- Морква - 1 невелика
- Борошно для панірування
- Вершкове масло - 150 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
Покроковий фото рецепт:
Як приготувати рулет з омлету з начинкою:
Вбиваємо в мисочку яйця, додаємо до них майонез, трохи спецій за бажанням і збиваємо до утворення однорідної маси. Можна додати дрібно порізаний кріп.
Для начинки печінку ріжемо шматочками, солимо і перчимо, паніруємо в борошні і обсмажуємо на 50г масла з усіх боків. Виймемо печінку, а в сковороду, якщо треба, додамо масло і обсмажимо цибулю з морквою. Коли печінка і овочі охолонуть, пропустимо їх через м'ясорубку, додамо розм'якшене масло і зіб'ємо блендером до однорідної маси. Посолити і поперчити за смаком.
Омлетну масу виливаємо на застелений пергаментом деко і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
На готовий омлет рівномірно викладаємо паштет. Звертаємо рулетом.
Рулет з омлету можна приготувати з сирно-часниковою масою. Для цього натираємо на крупній тертці плавлені сирки, додаємо до них продавлений через прес часник і дрібно порізану зелень петрушки. Солимо за смаком, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
Можна приготувати рибну начинку. Консервовану в маслі сардину розминаємо виделкою, додаємо головку дрібно нарізаного ріпчастої цибулі, солимо і заправляємо майонезом.
Загортаємо омлетний рулет в пергамент або фольгу і поміщаємо в холодильник на 1-2 години для застигання.
Коли рулет охолоне і схопиться, нарізати тонкими скибочками.
Смачного!
Раніше портал Знай.ua описав
Також портал Знай.ua писав про
Також портал Знай.ua писав про