У Хмельницькому маршрутка з пасажирами врізалася в дерево. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає "vsim.ua" і "ХМ-інсайд".

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 6 листопада, близько 15:30 години. Маршрутне таксі №30 рухалося по вулиці Кам'янецькій у напрямку Кам'янецького переїзду. Неподалік від зупинки" філармонія " автобус врізався в дерево, яке росло біля дороги.

За інформацією видання "ХМ-інсайд" водій розповів, що його "підрізав" легковик, у зв'язку з чим водій вимушено звернув вправо, щоб уникнути зіткнення. За підсумком він протаранив дерево.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

ДТП / фото : ХМ-інсайд
ДТП / фото : ХМ-інсайд

Як повідомляє видання "vsim.ua", посилаючись на слова поліцейської роти №4 УПП Роксолани Варвенюк, ніяких матеріалів щодо ДТП складено не було, оскільки водій відмовився, заявивши, що у нього ні до кого претензій немає. Постраждалих внаслідок ДТП не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що хмельничанку атакувало дерево-вбивця-шансів не було.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Хмельницькому водія фури спіймали під наркотою.

Також Знай.иа писав, що у Хмельницькій області ввечері 12 жовтня біля села Гелетинці сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинули дві людини. Аварію спровокував виїхав на смугу зустрічного руху автомобіль Toyota, за кермом якого перебував заступник військового прокурора Західного регіону, і допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen.