Оглядове колесо у Хмельницькому почали відновлювати. Атракціон обіцяють запустити вже наступного року.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці УЖКГ Хмельницької міськради.

У парку ім. Чекмана приміряли нові кабінки для оглядового колеса. У дописі йдеться, що для атракціону придбали нові кабінки, а вже наступного року планують розпочати роботи з ремонту конструкції самого колеса огляду.

Нове колесо обійдеться місту у близько 4 млн гривень. Цьогоріч було виділено лише 1 млн з усієї суми. Цієї суми вистачило на аванс підрядній організації та аби в цеху уже розпочали роботу над новими кабінками для атракціону.

Буде встановлено нові канати та двигуни для руху, влаштовано ілюмінацію колеса, підсилено фундаменти, та буде влаштовано новий стартовий майданчик.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

“Чортове колесо”, як називають його в народі, не працює з 2005 року. Крім самого колеса обіцяють облагородити і територію навколо нього. Встановлять лед-освітлення, щоб атракціон було видно вночі.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Надала несподівано звернулися до тернополян: "У нас до тебе одне питання…"В умовах пандемії коронавірусу тернополянам запропонують обирати програму святкування Нового року у місті.

Також портал Знай.uа писав, що молода дніпрянка влізла у зашморг на дитячому майданчику, очевидці посивіли: "Висить!" Дівчину виявили на дитячому майданчику на бульварі Слави.

Також портал Знай.uа писав, що запорізькі вандали розгромили кладовище - ні хрестів, ні могил. Стало відомо про акт вандалізму, який стався в Акмівському районі міста Запоріжжя.