На Хмельниччині у місті Полонне у 51-річного чоловіка біля місцевого ринку викрали сумку із 80 тисячами гривень.

8 листопада близько 08.00 години поблизу місцевого ринку по вулиці Шолома Алейхема зловмисники використали сльозогінний газ і викрали сумку у потерпілого. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельниччини.

В сумці було близько 80 тисяч гривень. Одного із викрадачів наздогнали та утримували до приїзду поліцейських свідки події. Другий втік з місця події. Хлопцю, що викрав гроші, виявилося 24 роки.

Слідчі оголосили чоловікові про підозру за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Молодику погрожує позбавлення волі терміном до 10 років з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що київські копи врятували пенсіонерку від страшної смерті: в самому халаті, ноги висять з 8-го поверху. ВКиєві співробітники правоохоронних органів врятували пенсіонерку від самогубства.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що тернополянок вирвали з катівень рабовласників - їхали на заробітки, а потрапили в пекло. Дві тернополянки потрапили в сексуальне рабство в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Також портал Знай.uа писав, що український поп з копом відкрили бізнес, продаючи посади - 500 тис дол за главу в області. Майор і його спільник, який виявився священиком, були заарештовані судом у Рівному за продаж посад у поліції.