Мешканка села Новоселиця із Полонського району Хмельниччини Альона Цимбалішина врятувала життя сусідським дітям.

Жінка першою помітила, як над сусідскою хатою здіймається густий дім. Вона знала, що там знаходиться троє дітей і одразу кинулась до помешкання. Діти були одні, без дорослих.

Вогонь уже на повний хід вирував у кімнатах. Діти були дуже налякані і не могли пройти до виходу через завісу диму та вогню.

Жінка швидко зорієнтувалася і їй вдалось вивести на вулицю сестричок двох та чотирьох років. Але в хаті залишалось ще восьмимісячне немовля. Його, на жаль, врятувати не вдалось.

Рятувальники припускають, що причиною пожежі могли стати ігри дітей із вогнем. Життя сестричок було врятоване тільки завдяки сміливості та рішучості відважної жінки Альони Цимбалішиної.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Надзвичайники вручили Альоні Цимбалішній медаль "Герой-рятівник", ікону Богородиці "Неопалимої Купини" та подарунок. Ікона стане і для неї оберегом від всіх негараздів і пожеж.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Дніпром поліцейський кинувся у вогонь заради порятунку жінки: "Виніс на руках" Постраждалу з опіками обличчя та рук медики госпіталізували до лікарні.

Також портал Знай.uа писав, що київські копи врятували пенсіонерку від страшної смерті: в самому халаті, ноги висять з 8-го поверху. В Києві співробітники правоохоронних органів врятували пенсіонерку від самогубства.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі пенсіонерка опинилася на вулиці, родичі "випарувалися": "Живе два тижні на каменях"