Стало відомо про те, що справу лікаря з перинатального центру передали до суду. Хотіла продати немовля.

Таким чином, повідомляється, що лікар з Хмельницького пологового будинку Олена Варвинчук фігурує в кримінальній справі.

Її звинувачують у тому, що вона торгує дітьми. Для цього у неї є спеціальна схема "усиновлення", яка була організована в стінах самого медичного закладу.

У Хмельницькому лікаря звинувачують у торгівлі дітьми, фото: соціальні мережі
У Хмельницькому лікаря звинувачують у торгівлі дітьми, фото: соціальні мережі
у Хмельницькому лікаря звинувачують у торгівлі дітьми, фото: соціальні мережі

Справу на даний момент вже розглядають у суді.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Сталася Даня історія ще минулої осені. У Хмельницькому пологовому будинку розгорнулася "схема усиновлення", звичайно ж, в обхід чинного законодавства.

У центрі подій опинився заступник головного лікаря Олена Вавринчук, і ще дві жінки.

Одна з них виявилася породіллею, а друга придбала дитину всього за десять тисяч гривень. Ось стільки коштує життя немовляти.

Про цю подію стало відомо від матері, яка і народила дитину. Та злякалася, і розповіла про все співробітникам правоохоронних органів.

На початку листопада відбулося перше засідання, у складі трьох суддею. Воно було підготовчим.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли – рідні шукають свідків злочину.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.иа", у центрі Дніпра невідомий чоловік чіплявся до перехожих, через що потім зав'язалася бійка.

Також "Знай.иа" писав, що у Кривому Розі городян попереджають про небезпечного чоловіка, який нападає на людей з ножем і жорстко б'є