У Хмельницькій області чоловік підстрелив друга під час полювання. Про це розповіли на сторінці поліції Хмельницької області у соцмережі Facebook.

Стало відомо, що 15 листопада, близько 11: 20 в Нетішинське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в лікарню привезли 41-річного чоловіка у якого зафіксували проникаюче поранення легенів від вогнепальної зброї.

Читайте Знай в Google News!

Як виявилося чоловік полював разом зі своїм 60-річним другом в урочищі Микора. В один момент щось пішло не так і його товариш здійснив постріл, який наніс йому поранення.

Поліцейські відразу ж попрямували на місце події. По прибуттю вони виявили 60-річного чоловіка, який здійснив постріл та вилучили зброю на експертизу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чоловік підстрелив друга, фото: Facebook поліція Хмельницької області
Чоловік підстрелив друга, фото: Facebook поліція Хмельницької області
чоловік підстрелив друга, фото: Facebook поліція Хмельницької області

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України

Згідно із законодавством чоловікові загрожує покарання у вигляді громадських, виправних робіт або позбавлення волі строком до двох років. В даний момент правоохоронці з'ясовують всі обставини події.

Публікація поліції Хмельницької області: Facebook
Публікація поліції Хмельницької області: Facebook
Публікація поліції Хмельницької області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві два кримінальники і "Містер Україна" розстріляли копів

Як повідомляв портал "Знай.uа", псих влаштував різанину в місті Зеленського і перевів стрілки на Бога

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром невідомі випустили обойму у хлопців у ресторані