Голова Хмельницької обласної міської ради заговорив про повний локдаун. Коли його краще вводити.

Таким чином, повідомляється, Дмитро Габінет вважає, що найкраще ввести повний локдаун з 25 грудня по 7 січня наступного року.

Про це він розповів під час звіту, який був опублікований у п'ятницю, 20 листопада.

Хмельницький, фото: скріншот з відео
Хмельницький, фото: скріншот з відео

Він каже, що прихильник повного карантину, але, сьогодні його вводити ще рано. Якщо вдасться дотерпіти до різдвяних свят, то буде добре.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Завантаженість лікарень у Хмельницькій області дозволяє це зробити, і найправильніше локдаун ввести з 25 грудня по 7 січня наступного року.

Це той час, коли знижується активність, і люди змогли б невідчутно відмовитися від звичного способу життя, посидіти вдома.

Також, він додав, що в середу вже направив до Кабінету Міністрів свою пропозицію стосовно повернення адаптивного карантину, так як закривати все на вихідних - не раціонально, і ніякого результату це не дасть.

Українські медики з початку пандемія коронавірусної інфекції covid - 19 підтвердили вже понад 612 тисяч випадків зараження. За добу (20.11) зафіксували 14 580 нових випадків. Всього в Україні з початку епідемії видужало вже 282 313 пацієнта. За останню добу видужало 7 989 людини, 215 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.