У Шепетівці бійці військової частини А2375 вчергове поїхали на український схід, аби допомогти воїнам на фронті в рамках ООС.

Ротація триватиме не менше півроку, і це не вперше для шепетівців. З 2015 року, коли військова частина сформувалася, воїни 224-го окремого автомобільного батальйону регулярно їздять на Донбас, аби виконувати бойові завдання. Про це йдеться на сайті міста.

Зокрема, бійці підвозять паливно-мастильні матеріали, боєприпаси та поповнюють особовий склад у місцях проведення ООС.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що на Львівщині помер учасник АТО, який перед смертю дізнався про важкий діагноз. Після важкої хвороби на 59-му році життя відійшов у вічність воїн Федір Середич, капітан запасу. Чоловік брав участь у військових діях в Афганістані та на Сході України у складі 80-ї окремої десатно-штурмової бригади.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Дніпрі помер від коронавірусу ветеран антитерористичної операції на Донбасі, волонтер Тарас Береза. Навесні Тарас допомагав лікарям боротися з коронавірусом, а нещодавно сам заразився і вже лікарі рятували життя волонтера, але хвороба завдала занадто сильного удару по здоров'ю.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській області помер військовий з батальйону "Айдар" Денис Яковенко. Співчуття з приводу смерті добровольця висловили в керівництві Дрогобицької міської ради. він воював на тимчасово окупованій території Донбасу. Перебував на службі в батальйоні «Айдар» і пройшов найгарячіші етапи війни на Донбасі.