У Хмельницькому школяр вирішив похизуватися та вкрав камеру відеоспостереження.

Про це Хмельницький LIVE повідомляє на своїй сторінці у Facebook. Відомо, що хлопець був з двома приятелями на момент крадіжки. Обидва відмовляли підлітка від злочину, але той не послухав та зірвав камеру вартістю 871 грн.

11-класника, що навчається у ліцеї №15, заарештував Хмельницький міський районний суд. Є можливість внести грошову заставу у розмірі 65 910 гривень, тоді хлопця зможуть перевести на домашній арешт. Також повідомляється, що для школяра це не перший злочин: хлопця вже судили за крадіжки. Школяру загрожує ув`язнення строком від 4 до 6 років.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру. Правоохоронці взялися за розслідування і пошук правопорушниць.