У Хмельницькій області правоохоронці затримали лідера злочинного угруповання, яке займалося вимаганням грошей у місцевих жителів.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Хмельницькій області.

Повідомляється, що в п'ятницю, 26 листопада, на Хмельниччині був затриманий 31-річний лідер злочинного угруповання, яке займалося вимаганням неіснуючих боргів. Члени угруповання погрожували місцевим жителям знищенням майна і вдавалися до фізичного насильства.

Затримання / фото: ГУНП
Затримання / фото: ГУНП

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Телефони / фото: ГУНП
Телефони / фото: ГУНП

За час "роботи" зловмисникам вдалося отримати 12 тисяч доларів від трьох жертв. Правоохоронні органи затримали їх під час отримання чергового "траншу" в якості погашення "боргу".

На даний момент вирішується питання про оголошення їм підозри згідно частини 2 статті 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

Гроші / фото: ГУНП
Гроші / фото: ГУНП

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькому родичі грабіжника намагалися викупити матеріали кримінальної справи. Співробітник правоохоронних органів повідомив про корупційну пропозицію, яку зробили родичі чоловіка, який фігурант однієї з кримінальних справ за фактом крадіжки.

Як повідомляв портал Знай.иа, батьки хлопчаків 4 та 9 років, які загинули від отруєння чадним газом на Хмельниччині, судитимуться.

Також Знай.иа писав, що у Хмельницькому школяр вирішив похизуватися та вкрав камеру відеоспостереження.