Жителі Хмельницького влаштовують міні-звалища прямо посеред алеї, складаючи сміття в переповнені контейнери.

Фотофакт опублікували у Facebook-спільноті Хмельницький LIVE. Автор знімка уточнює, що до порожнього смітника буквально кілька метрів, але людям лінь зробити п'ять кроків і не влаштовувати бардак.

"Коли лінь пройти кілька метрів до наступного смітника", - підписали фото.

Новий Рік все ближче, і у владі всі українські міста вже замислюються про те, як провести його максимально безпечно. Коронавірус продовжує втручатися в плани людей, тому поки неможливо збирати велику кількість людей на обмеженій площі. Щоб не допустити сплеску зараження COVID-19, розробляють план, як провести свята без ризику для місцевих жителів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Харкові затвердили план заходів до Нового року. Офіційне відкриття головної ялинки Харкова планують провести 19 грудня о 17:00. Окрім ялинки на площі планують встановити атракціони, біля яких чергуватимуть волонтери.

Як повідомляв портал «Знай», у Франківську встановлюють ялинку в розпал пандемії: "З Новим роком, карантинці!"

Також Знай писав, що у Хмельницькому готують Різдвяний ярмарок, українці святкування не оцінили: "лікарні краще обладнайте киснем!"