Молода подружня пара з Хмельницького" з нуля " відкрила власну справу і розповіла про складнощі, з якими стикалася на своєму шляху.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає видання "vsim.ua".

Ярик і Вероніка називають себе неординарною парою – їх знайомство почалося в соціальних мережах, а жили вони взагалі в різних країнах. Тоді Ярик працював покрівельником у Чехії і навіть не знав про існування такого міста як Хмельницький. А Вероніка відточувала свої навички візажиста, бровиста і перукаря в рідному місті.

Ярік і Вероніка / фото: vsim.ua
Ярік і Вероніка / фото: vsim.ua

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Після кількох зустрічей Ярик вирішив переїхати до Вероніки в Хмельницький. Коли вони вже жили разом, то почали думати: "чим же займатися?". Тоді їм спонтанно прийшла в голову ідея відкрити власну студію краси. Ярик вирішив остаточно закинути професію покрівельника і пішов вчитися на масажиста. Своїх перших клієнтів він приймав вдома, але з часом зрозумів, що пора їм обзавестися власним місцем.

Пошуки приміщення під студію були недовгими: перша пропозиція відразу ж їм сподобалося, і вони приступили до ремонту. Звичайно ж, не все пішло гладко з самого початку. Наприклад, Вероніка і Ярик "потрапили" на гроші: вони замовили мийку в студію, проте ні мийки, ні грошей так і не побачили. Не раз вони сперечалися через дрібниці, проте це все і поруч не стояло з їх страхом, що щось може не вийде.

Вероніка / фото : vsim.ua
Вероніка / фото : vsim.ua

Незважаючи на всі негаразди, пара затишно облаштувала студію. На ремонт вони витратили близько 50 тисяч гривень і перший місяць не заробляли, а лише відпрацьовували витрачену суму. Як тільки дохід стабілізувався, вони швидко знайшли застосування грошам-організували власне весілля. У майбутньому вони хочуть придбати власний будинок, куди також переїде і їх студія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що хмельничанин з "пельменя" перетворився на накачаного красеня і допомагає іншим.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Буковині фея в погонах врятувала людське життя.

Також Знай.иа писав, що у Хмельницькому розігралася сцена з фільму: Поліцейський врятував людину, відмовивши її від суїциду.