На Хмельниччині подружжя влаштувало справжню війну між собою, розмінна монета - діти.

Так, Сергій та Віта офіційно не розлучені, але живуть окремо. Троє доньок лишилися з мамою, і в якийсь момент жінка вирішила здати всіх в інтернат, йдеться в сюжеті ТСН. Як тільки батько про це дізнався, тут же поїхав до закладу і забрав дітей назад.

Чоловік каже, що нікому не дозволить закривати дітей у спецзакладах, коли в них є живі й здорові батьки. Зараз в Сергія, який мешкає разом із 100-річним батьком, живе наймолодша донечка, 8-літня Софія. Дівчинка благає не віддавати її назад.

При зустрічі з журналістами мама запевняла, що діти самі захотіли до інтернату. Мовляв, і оцінки підтягнулися, і дисципліна покращилася.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Митрополит Епіфаній терміново звернувся до українців, тисячі маленьких янголят залишилися у біді: "Чужих дітей не буває".

Також портал Знай.uа писав, що доля змилувалась над незрячою дівчинкою з великими блакитними очима: найрідніші кинули її ще в пологовому

Також портал Знай.uа писав, що самотня українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька: "Куля не обирає"