У середу, 2 грудня, близько 2 години ночі у поліцію подзвонив чоловік та попросив допомоги, але не сказав, де він знаходиться, а на зворотні дзвінки - не відповідав.

Про це МВС України повідомляє на офіційній сторінці в Facebook. За допомогою інформаційно-пошукових баз правоохоронці встановили дані чоловіка, його родичів та вийшли з ними на зв'язок. Дружина розповіла, що її чоловік може бути недалеко від цвинтаря у мікрорайоні Ракове.

Кілька хвилин знадобилося поліцейським, щоб прочесати прилеглі території та знайти в траві 25-річного місцевого мешканця, що був у напівпритомному стані. Щоб не втрачати дорогоцінний час, інспектори вирішили посадити чоловіка у службову автівку та їхати назустріч "швидкій". Постраждалого госпіталізували.

У коментарях українці не скупилися на похвалу:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Нагадаємо, дивовижна історія порятунку сталася на Буковині (Чернівецька область). Тут операторка лінії 102 вберегла юнака від відчайдушного вчинку, не давши статися самогубству. В сюжеті ТСН йдеться, що молодик зателефонував у поліцію та заявив, що збирається вкоротити собі віку: тільки що в нього стався серйозний конфлікт із батьками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві спіймали перевертня в погонах, українці люті: "Три тисячі і справи немає"

Як повідомляє портал Знай.ua Банда гастролерів із Закарпаття намагалася "купити" київських копів: "Не заважайте красти"

Також Знай.ua писав, що На Тернопільщині лікар попався на ганебному вчинку з дітьми, і йому зовсім не соромно.