У четвер, 3 грудня, новим очільником Хмельницької облдержадміністрації Володимир Зеленський назначив Сергія Гамалія.

Як повідомляє пресслужба Офісу Президента, пыд час зустрічі в ОП глава держави вручив новоспеченому губернатору службове посвідчення та побажав досягати хороших результатів на новій посаді.

18 листопада уряд погодив кандидатуру бізнесмена Сергія Гамалія на посаду очільника Хмельницької обласної державної адміністрації.

Сергій Гамалій раніше не працював у державних структурах. Володіє фірмою, яка спеціалізується на ресторанній діяльності та наданні послуг мобільного харчування.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше стосовно чинного керівника апарату Харківської облдержадміністрації Володимира Клюцевського склали чотири адмінпротоколи, пов'язаних з корупцією, і направили до суду. Клюцевський у жовтні та грудні 2018 року виписав собі премію, коли перебував на посаді керівника апарату Херсонської ОДА, без згоди голови.

Як повідомляє портал Знай.ua, Зеленський посадив у крісло губернатора Франківщини Федоріва жінку. Тимчасово виконувати обов'язки голови Івано-Франківської ОДА замість нещодавно звільненого Віталія Федоріва буде Марія Савка. Відповідний указ президента був підписаний 9 листопада.

Також Знай.ua писав, що в адміністраціях деяких областей уряд України провів кадрові зміни. Івано-Франківська область не стала винятком і Віталія Федоріва звільнили з посади голови ОДА.