Бабуся маленького Андрія Романюка благає українців врятувати її онука: у маленького мешканця села Вербка Кам’янець-Подільського району діагностували гострий лімфобластний лейкоз.

Вперше страшний діагноз родина почула два роки тому, йдеться в сюжеті. Протягом року тривав курс лікування, і хвороба тимчасово відступила.

“Ми лікувалися в Хмельницькій обласній лікарні, рік і два місяці. А високодозну хімію ми проходили в Києві, в ОХМАТДИТі”, – розповідає бабуся хлопчика.

Андрійко систематично проходив необхідні обстеження. У вересні вони вчергове пішли до лікаря, який ошелешив батьків: у хлопчика - рецедив.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

“В кінці вересня аналізи показали не все добре. Планова перевірка показала захворювання, рівень власних клітин у крові 93%”, – доповнила бабуся.

Зараз дитина разом з мамою перебуває у Туреччині. Єдиний шанс зберегти життя хлопчика - пересадити кістковий мозок. Наразі Андрійко проходить черговий курс хіміотерапії, тим часом у клініці шукають донора. Коштує операція 190 тисяч доларів - для родини Романюків це непідйомна сума.

“Ми з села люди, бідні українці, ми не маємо таких коштів. Люди добрі, будь ласка, ми звертаємось до вас, допоможіть нашому внукові Андрійку. Ми вас дуже всіх просимо”, – звернулась жінка.

Кошти можна перерахувати за реквізитами:

Картка ПриватБанку – 5218 5757 0086 5932 – Романюк Олександр

Картка Монобанку – 4441 1144 2328 6457 - Романюк Олександр

Картка Альфа-Банку - 5559 4937 0129 0695 - Роїк Людмила Василівна (тітка)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше волонтер з Дніпра присвятила життя тяжко хворим дітям: "їхня посмішка-найкраща нагорода"

Як повідомляв портал Знай.ua, одесські молодята заборонили гостям дарувати квіти: взули десятки дітей-сиріт, - історія , яка зворушить до сліз

Також Знай.ua писав, що Дмитро Комаров і Андре Тан допомагають тяжкохворим діткам: чашка кави рятує сотні життів