Щоб швидко приготувати сирні пончики, не робіть їх великими, адже маленькі кульки швидше і більш рівномірно обсмажуються.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • сир домашній – 300 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • цукор – 2-4 ст.л;
  • ванілін;
  • розпушувач – 2 ч.л;
  • борошно – 300 г;
  • кориця і мускатний горіх, щіпка;
  • сіль.

Сирні пончики, фото: кадр з відео
Сирні пончики, фото: кадр з відео

Сирні пончики, фото: кадр з відео
Сирні пончики, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Приготування:

Якщо сир сухуватий, збиваємо його блендером або протираємо через сито. Яйця з’єднуємо з цукром і збиваємо у густу і стійку піну. Викладаємо яєчну масу в сир і акуратно перемішуємо, від низу до верху, намагаючись не руйнувати легкість яєць.

Тепер просіюємо борошно і з’єднуємо його з розпушувачем, корицею, ваніллю і мускатним горіхом. Все ретельно перемішуємо і додаємо в сирну масу. Тісто добре вимішуємо - маса повинна злегка липнути до рук, бути м’якою.

Сирні пончики, фото: кадр з відео
Сирні пончики, фото: кадр з відео

Сирні пончики, фото: кадр з відео
Сирні пончики, фото: кадр з відео

Відриваємо шматочки тіста і формуємо з них невеликі кульки, які викладаємо на поверхню, посипану борошном. За цей час розігріваємо велику кількість рослинної олії в сковороді з високими бортами або каструлі і обсмажуємо пончики з усіх боків.

Сирні пончики будуть рости, тому не кладіть занадто багато за один захід. Опісля викладаємо кульки на паперові рушники, щоб стекла олія, а тоді вже на тарілку. Посипаємо цукровою пудрою на свій смак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів