У Хмельницькому колишній голова Департаменту освіти і науки міськради Роман Миколаєв, який скоїв кілька років тому смертельну ДТП, отримав 6 років в'язниці.

Про це йдеться в постанові Хмельницького міського районного суду. У травні 2018 року Роман Миколаєв сів п'яним за кермо. На під'їзді до Хмельницького він їхав на швидкості 102 км на годину, що було перевищенням. Крім водія, в салоні авто знаходилося шестеро осіб, ніхто не був пристебнутий ременем безпеки. З них троє - діти.

У темряві на повній швидкості машина влетіла у вантажний причіп "КамАЗа", що стояв на узбіччі. В результаті зіткнення загинула цивільна дружина Миколаєва і ще один пасажир. Решта отримали серйозні травми.

При розгляді справи в суді обвинувачений повністю визнав свою провину в скоєнні ДТП, щиро розкаявся і неодноразово просив вибачення у потерпілих і їх представників. Суд засудив його до шести років позбавлення волі з 3-річним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, під Львовом Volkswagen злетів з моста і "скупався" в ставку-задубілих людей діставали всім світом

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом легковик вчинив "потрійне сальто" і забрав життя двох підлітків

Також, "Знай.uа" писав, у Дніпрі забита маршрутка "розбулася" на ходу, кадри за крок від трагедії