Пісні голубці з картоплею замість традиційних з рисом - чудовий варіант, як урізноманітнити стіл на Святвечір та побалувати рідних новою стравою.

Незвичайним рецептом у Facebook-спільноті "Рецепти для коліжанок" поділилася Поліна Польна.

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна – 1 головка,
  • картопля – 10 шт., цибуля – 2 шт.,
  • морква– 1 шт, часник 2-3 зубка,
  • перець, сіль за смаком,
  • 2 яйця.

Приготування:

"Цибуля дрібним кубіком +морква терта на дрібну тертку засмажуємо , коли цибулька засмажится в сковорідку додаємо натерту картоплю солимо перчимо і випарюємо рідину таким чином загущуємо крохмаль, який вийшщов з соком картоплі, коли терли. Коли масса загусла трішки вистигла додаємо яйця . Начинка готова (можна гриби додати чи квашену капусту)
Накрутити голубців.

На дно каструлі покласти шар квашеної капусти, на який викласти голубці з тертою картоплею. Зверху голубці вкрити капустяним листям і також положити квашену капусту. Залити все підсоленим гарячим окропом, до котрого можна додати , лавровий лист та кілька ложок олії. Запікати 1,5 години при температурі 200 °C. Готові голубці подають до столу политими смаженою цибулею або грибною підливою. Голубці з тертої картоплі можна готувати з квашеної головки капусти, в такому випадку на дно баняка не кладуть шар квашеної капусти", - розповіла авторка рецепту.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На цьому страва готова. Смачного!

Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі і корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Яблуко" з буряка та м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука - це ідеальна страва на Новий рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.